Programi

U nastavku pogledajte naše programe ...

 

Pilates

Pilates je poseban sklop vježbi u kojem se raznim pomagalima učvršćuje figura, poboljšava držanje i općenito zdravlje kritičnih dijelova tijela.

 

FatBurn

Fat burn ili intervalni trening je prema svim znanstvenim istraživanjima najučinkovitija metoda vježbanja za skidanje masnog tkiva. Stoga, ako je tvoj glavni cilj istopiti masno tkivo - ovo je idealan program za tebe.
NAPOMENA: trening visokog intenziteta

 

Guza

Bilo da želiš izgledati savršeno u bikiniju ili stati u omiljene traperice ovaj program je za tebe!
Trenirat ćemo cijelo tijelo uz poseban naglasak na mišiće stražnjice.

 

KruzniTrening

Kružni treening izuzetno efikasan trening za sve koji uz gubitak masnog tkiva žele dobiti mišiće.

 

FunkcionalniTrening

Funkcionalni trening je vrsta treninga s otporom u kojem se koriste različita pomagala (vijače, girje, trx, medicinske lopte, elastične trake..) koja stvaraju specifičnu vrstu otpora kakvu ne može stvoriti niti jedna sprava u teretani.

 

Core

Core (mišići trbuha, donjeg dijela leđa i zdjelice) – izuzetno bitan dio tijela, ne samo zbog atraktivnog izgleda, već i zbog dubinskih mišića trbuha čijim jačanjem poboljšavamo držanje tijela i općenito zdravlje donjeg dijela leđa i kralježnice.  

 

KorektivnaGimnastika

Ovo je program koji će  vam pomoći da ostanete gipki, snažni i pokretni . Ciljanom gimnastikom djelujemo na ispravljanje deformiteta i lošeg držanja koji uzrokuju bol. Korektivna gimnastika utječe na prevenciju, ali i terapiju nakon ozljeda nekog dijela lokomotornog sustava.

 

IndividualniTrening

Individualni trening '1 na 1' ili '1 na 2' znači da ako se odlučite na takav koncept vježbanja imate osiguranog vlastitog trenera koji ce biti fokusiran isključivo na vas ili u drugoj varijanti na još jednu osobu čime dobivate povoljniju cijenu a kvaliteta ostaje na visokoj razini.
Glavne prednosti su: individualni program vježbanja, maksimalno brzi rezultati i motivacija, minimalna mogućnost ozljede, visok intenzitet treninga, muzika po vašem izboru, dvorana samo za vas tako da vas nitko neće ometati te neprocjenjivo znanje o vježbanju i prehrani.
Cijena: Program '1 na 1' – 100kn po treningu; Program '2 na 1' – 160kn po treningu( 80kn po osobi)
U cijenu uključena dijagnostika i plan prehrane prilagođen samo Vama.

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.