2. HMKRL, skupina A Ivanic - Maksimir Pastela 3

U 2.HMKRL gostovali smo kod ekipe MRK Ivanić. Prvi dio utakmice igramo vrlo dobro, ali uz nešto slabiju realizaciju, pa smo stalno u minusu od jednog gola. 3:2:1 obrana je agresivna i pokretljiva, ali nažalost prečesto nam pada koncentracija u trenucima kad je sudačka ruka u zraka, pa u situacijama ili primamo golove ili se lopta od obrane golmana vraća protivniku u posjed. Do poluvremena gubimo 12:9. U nastavak ulazimo sa nekoliko napadačkih grešaka i pojedinačnim ispadanjima u obrani što domaćini koriste i povećavaju prednost. Svi dečki dobivaju veliku minutažu i u takvom omjeru snaga u pojedinim fazama utakmice na bljeskove odrađujemo vrlo dobar posao, dok u pojedinim situacijama lako ispadamo iz igre. Do kraja susreta prednost Ivanića raste do maksimalnih +8, što nikako nije realan omjer snaga, ali domaćinu definitivno treba čestitati na potpuno zasluženoj pobjedi.

 

MRK Ivanić : RK Maksimir Pastela III 22:14 (12:9)

 

Sastav: Miščević, Maloča, Kniewald, Šunić, Posenjak, Franić. Tomšić, Šimić, Jerković, Nikolić, Stapić, Matijašec, Marohnić

Trener: Kristijan Subić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.