1.HRLDB 2006. MRK Sesvete (21) - RK Maksimir Pastela 2 (18)

Ovaj vikend gostovali smo u Sesvetama i nazalost, vratili se praznih ruku. Utakmicu tijekom citavog.prvog poluvremena igramo jako nervozno i s brojnim tehnickim greskama. Obrana je tijekom.cijelog.susreta funkcionirala dosta dobro, ali nazalost individualna kvaliteta dvojice domacih djecaka je presudila(20(13+7) od 21 golova domacina). Na pocetku su se domacini odvojili i drzali prednost tijekom citavog susreta, na poluvremenu 11-6 , kraj 21-18. Drugo poluvrijeme igramo dosta kvalitetnije, s dva kruzna igraca uspjevamo dolaziti do sansi, ali ih puno promasujemo. Svakako za pohvalu napredak kroz utakmicu izmedju dva poluvremena i na borbenosti kroz cijelu utakmicu , ali za iskorak vise svakako cemo trebati smanjiti tehnicke greske.

U sljedecem kolu nase dvije ekipe se sastaju medjusobno.

Za MP2 nastupali: Zoric, Drazenovic, Vujasinovic, Pevec, Velagic, Garcia Stanicic, Peric, Bozic, Mladinic, Mataic, Matijasec

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.