16.KOLO 1.HRL IVANEC-MAKSIMIR PASTELA 36-31

U prvom poluvremenu smo stalno vodili sa jedan do tri golova ratzlike. Igra u napadu je bila dobra i skoro svaki napad smo dosta lagano zabijali golove. Igra u obrani je bila loša nismo imali odgovor na dugačke domaće napade i vrlo precizne udarce na gol. U dva navrata kada smo mogli prednost povečati na četiri gola razlike fulavamo čisti zicer ili dajemo protivniku loptu u ruke. U drugom dijelu nastavljamo sa lošom igrom u obrani.Ne krečemo se dovoljno, u prekidima nismo dovoljno čvrsti.Napad nam prestaje bit povezan .Na taj loš napad dobijamo par kontri.To sve agresivni i motivirani domaćin koristi i preokreće utakmicu do konačne pobjede. Iduću utakmicu igramo u subotu 25.02.2017 u dvorani Mioc protiv ekipe Medveščaka.

Sastav:Perić,Bilušić,Blažević,Češi,Finek,Jurić,Turkalj,Panđa,Dujmić,Šola,Matoic,Krndelj,Kuharić,Magdić,Šalić,Kurtušić,Trener:Zrnić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.