1. HKRL - 11. krug

RK OSIJEK - RK MAKSIMIR PASTELA 21:18 (8:9)

RK MAKSIMIR PASTELA - RK NEXE 35:23 (16:9)

U zadnjem krugu kadetske lige gostovali smo u Našicama te ostvarili polovičan uspjeh tj. pobjedu i poraz. Kako je dan ranije Senj pobijedio u obje utakmice te time izborio završnicu, nama je ovaj krug bio bez rezultatskog značaja.

Prva utakmica sa Osijekom je bila teška, s puno grešaka na obje strane, ali i rezultatski neizvjesna. Na kraju su Osječani bili spretniji te zasluženo pobijedili. Drugu utakmicu protiv Nešićana smo nametnuli svoj ritam i uvjerljivo pobijedili.

Na kraju prvenstva Hrvatske završili smo kao deseti, što je solidan rezultat. Moglo je i za koje mjesto bolje da je bilo malo više sportske sreće, ali moglo je i gore tako da kad podvučemo crtu solidan rezultat i dobar motiv za iduću sezonu da probamo uloviti završnicu.

Sastav : Kolić, Kniewald, Šalić, Brzica, Velić, Sudarević, Tičić, Zelić, Beriša, Puvačić Solomun, Franić Karlo, Samahodaj,Tomašić

Treneri : Krunoslav Konjar i Domagoj Matoic

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.