Turnir Slavko Bačić u Kutini

Imali smo tu čast nastupiti na 13.memorijalnom turniru Slavko Bačić u Kutini. U grupi smo bili s Lokomotivom iz Brčkog, domaćinom Moslavinom i Siskom.

Turnir smo otvorili pobjedom protiv Lokomotive 20:9 (8:6), nakon malo slabijeg otvaranja uspjeli smo se u drugom poluvremenu odvojiti i napraviti dovoljnu razliku da svi dobijemo priliku igrati.U drugoj utakmici dočekala nas je dobra ekipa Moslavine. Čvrsta, muška utakmica koja je na kraju otišla na našu stranu pobjedom 13:9. Zadnje kolo u skupini igrali smo protiv Siska koji je, kao i mi, imao 2 pobjede do naših međusobnih susreta, što je ujedno značilo da pobjednik ide u finale. Naši dečki su tu pokazali koliko su jaki i odigrali najbolju utakmicu na turniru svladavši ekipu Siska 17:7. U finalu smo odmjerili snage s ekipom PPD Zagreba, koji je ovog puta bio dosta bolji i zasluženo pobjedio 20:10.

Čestitamo organizatorima na odličnom turniru i nadamo se da se vidimo i dogodine. 

2006 turnir

2006 turnir 2

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.