2. PLAY DAY turnir u mini rukometu

Poštovani polaznici i roditelji,

obavještavamo Vas da će se 10.06.2017. (subota) održati 2. PLAY DAY turnir u mini rukometu u sklopu rukometne škole Maksimir Pastele. Ovaj puta pravo nastupa imaju i RODITELJI, ali isključivo ako prijave ekipu (pod nekim nazivom) najkasnije do 04.06.. (nedjelja). Ekipe mogu biti miješane (npr. djeca + roditelji samo iz škola rukometa, ili ako znate nekoga iz selekcije, ili uzmete igrača iz prve ekipe), samo roditelji, samo djeca u kojoj god kombinaciji (mogu se miješati djeca iz škola rukometa sa selekcijama, a i ne moraju). Svaka ekipa može imati maksimalno 8 igrača. Nije obavezno da roditelji igraju, ali

bilo bi lijepo da nastupite kako bi se djeca mogla poistovjetiti sa Vama i na rukometnom terenu. Vrijeme odigravanja turnira je od 10:00 – 14:00 sati. Turnir se igra na vanjskom terenu u Šubićevoj ulici broj 12 (parking nije osiguran, pa auto parkirajte gdje stignete). Pošto je termin odigravanja skoro pa vrijeme ručka pobrinuti ćemo se da ne ostanete gladni i žedni. U pauzama između utakmica i druženja, moći ćete kupiti hot dog, ćevape…, te sokove i vodu (5-10 kuna). Bitno je naglasiti da djeca i Vi (ukoliko igrate) dođete u sportskoj opremi jer klupske prostorije i svlačionice nemaju dovoljno mjesta da prime veliki broj ljudi koji se očekuje..

NAZIV EKIPE (+IME I PREZIME SUDIONIKA) OBAVEZNO PRIJAVITE SMS PORUKOM NA BROJ 091 504 4702 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Alen, voditelj škole rukometa) DO 04.06.2017.. PRIJAVE KOJE KASNE NEĆEMO UZETI U OBZIR…

Okupljanje u Šubićevoj kreće u 9:40h. Sve detaljne informacije možete dobiti kod trenera u školi (selekciji), na internet stranici kluba ili na tel:
Alen Dujmić – 091/5044 – 702
Goran Perić – 098/ 9616 – 959   

Iskreno se veselimo Vašem dolasku.                           

Sportski pozdrav!

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.