Opet među prvih 10 - na 9. otvorenom prvenstvu u mini rukometu '98 ...

26.04.2009.

9. otvoreno prvenstvo države u super mini rukometu za 98. godište

Ovaj su vikend dječaci našeg '98 godišta nastupili na natjecanju, i ponovili rezultat nešto mlađih suigrača od prije tjedan dana - osvojeno je 9. mjesto od 96 ekipa iz cijele Hrvatske.

Ponovno je skupina prošla bez poraza, kao i šesnaestina finala, i, ponovno, nas je u osmini finala zaustavio kasniji pobjednik prvenstva, ovog puta ekipa RŠ Karlovac.

Nakon 7 mjeseci treniranja ovo je odličan rezultat i poticaj da dečki samo tako marljivo nastave trenirati i slušati trenera ;-)

Pohvala svim dečkima koji su nastupili za odličnu igru, htijenje, borbenost i lijepo ponašanje, a posebne pohvale Perić Filipu, Miholić Marku, Horvatić Karlu i Okanović Patriku za odlične pružene partije!

Nastupili su Erić Filip, Milovac Dino, Miholić Marko, Horvatić Karlo, Okanović Patrik, Brdarić Nikola, Puljić Patrik, Jurišić Luka, Janjanin Ivan, Išić Adrian uz stručno vodstvo trenera Mesnik Josipa.

REZULTATI

SKUPINA
RK Maksimir Pastela - RK Sloga Križ - 10 : 1
RK Maksimir Pastela - RK Osijek - 9 : 7
RK Trogir - RK Maksimir Pastela - 7 : 12
OSVOJENO 1. MJESTO U SKUPINI

16-ina finala
RK Maksimir Pastela - RK Siscia - 11 : 7

8-ina finala
RŠ Karlovac - RK Maksimir Pastela - 11 : 6

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.