Trener Joža donio klubu još dva pehara ...

Ovaj vikend nastupili smo na turniru mini rukometa u Dubravi sa dvije ekipe i postigli odlične rezultate u konkurenciji 12 ekipa iz Zagreba.

Igralo se u dvije skupine po 6 ekipa i Pastela 1 je zauzela 1. mjesto u skupini sa 5 pobjeda, a Pastela 2 -2. mjesto u skupini sa 4 pobjede i jednom knap izgubljenom utakmicom 9:8 od ekipe Dubrave koja je pobjedila i u finalu Pastelu 1.

Najborbenija utakmica turnira dogodila se upravo između naše dvije ekipe koje su se igrom slučaja našle u polufinalu turnira jedna nasuprot druge. Pobjedila je Maksimir Pastela 1
sa jedva jednim golom razlike svoje godinu dana mlađe kolege. Odlična igra svih dečkiju u obje ekipe!Posebno pohvaljujemo Brdarić Nikolu što se žrtvovao za ekipu Pastela 2 i stao je na gol umjesto da je igrao i odlično je branio cijeli turnir i svojim obranama donio ekipi 3. mjesto!

Ako ovako marljivo nastave raditi i trenirati imati ćemo odličnu budućnost našega kluba! BRAVO DEČKI!!!

Maksimir Pastela 1 - 2. mjesto
Maksimir Pastela 2 - 3. mjesto


Maksimir Pastela 1
MARINIĆ FILIP
MIHOLIĆ MARKO
HORVATIĆ KARLO
OKANOVIĆ PATRIK
MILOVAC DINO
PULJIĆ PATRIK

Maksimir Pastela 2
BRDARIĆ NIKOLA
BANEK JOSIP
PIPIĆ GREGOR
ZELIĆ GABRIJEL
IŠIĆ ADRIAN
GLASNOVIĆ MIHAEL

Trener obje ekipe: Josip Mesnik

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.