1. HMKRL

U novom krugu 1. HMKRL bili smo domaćini ekipama RK Sloga NK i RK ZG Dubrava. U prvu utakmicu sa Slogom ulazimo maksimalno motivirani i sa velikom željom da isperemo gorak okus od poraza iz prvog djela prvenstva. Svi dogovori iz svlačionice su se poštivali tokom svih 40 minuta, bili smo koncentrirani i agresivni u oba smjera...do poluvremena

vodimo +2, makar smo u par navrata imali i +4, ali su nam uporni gosti stalno puhali za vratom. U nastavak utakmice krećemo uraganski i samo povećavamo prednost do finalnih +8. 6:0 je bila agresivna i pokretljiva, sa malim oscilacijama, ali tome u prilog ide i dobra igra mlađih kadeta Sloge, dok smo u napadu relativno lako dolazili do čistih situacija za udarcem na gol.

 

Drugu utakmicu u danu igramo sa susjedima iz ZG Dubrave. Kako smo u prvom susretu ispunjavali sve dogovorene zadaće, tako smo u ovoj utakmici radili previše grešaka i nismo se držali svoje igre. Agresivni gosti od prve minute pokretljivom obranom rade problema našem protoku lopte, a iz kontri brzo dolaze do laganih golova. Nakon 2 time outa polako se konsolidiramo, ali nikako ne uspjevamo nametnuti svoj ritam, pa se do pred kraj utakmice dovodimo u situaciju da čupamo bodove. Na kraju uz malo sportske sreće pobjeđujemo 17:16 i sa velika 4 boda dočekujemo novi krug za 2 tjedna.

 

Čestitke svim ekipama na fer i korektnoj borbi, a našima na 4 boda...

 

RK Maksimir Pastela : RK Sloga NK 26:18 (12:10)

RK Maksimir Pastela : RK ZG Dubrava 17:16 (9:7)

Sastav: Martić, Perić, Stankić, Šimić, Balažinec, Jerković, Pavlović, Šalić, Matijašec, Drinovac, Novaković, Lopac, Posenjak, Čulo, Klepo, Draženović

Treneri: Kristijan Subić i Vedran Krkač

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.