1. HMKRL

U 13. krugu 1. HMKRL u dvorani Martinovka ugostili smo ekipe RK Sisak i RK Dugo Selo. Prva utakmicu igrali smo sa Siskom i ulog je bio velik, jer smo s pobjedom mogli napraviti veliki iskorak prema završnici PH. Početak nam donosi nervozu u realizaciji, te promašujemo puno otvorenih šuteva (6 stativa u prvih 20 minuta), te nikako da unovčimo odličnu igru u obrani, te obrane vratara. Do poluvremena vodimo 7:6, a s prvim napadom u 2. poluvremenu povećavamo prednost na 8:6. I tada stajemo te dopustamo gostima seriju 5:1...nakon pozvanog time - outa polako se konsolidiramo i podižemo nivo igre u oba smjera, te u zadnjih 8 minuta ne primamo nijedan gol i potpuno zaslužemo uzimamo vrijedne bodove. 

Utakmicu sa Dugim Selom otvaramo igrom gol za gol do 10-te minute, ali tada uslijed pada snage i koncentracije, kvalitete protivnika i naše loše igre, prvaci Hrvatske povećavaju prednost do +5 na poluvremenu. I u nastavku utakmice nastavljamo u istom tonu, tehničke greške i brza tranzicija protivnika dovode nas u nepovoljnu rezultatsku situaciju. Do kraja preživljavamo i -10 je danas potpuno zaslužen krajnji ishod. 

Čestitke svim ekipama na fer i korektnoj borbi, a našima na 2 vrijedna boda protiv Siska, te opomena da se velike utakmice igraju glavom i srcem i da se nikada ne smije predati i dopustiti protivniku laku pobjedu bez pružanja pravog otpora. 

 

RK Maksimir Pastela : RK Sisak 16:13 (7:6)

RK Dugo Selo : RK Maksimir Pastela 24:14 (11:6)

Sastav: Perić, Martić, Stankić, Šimić, Balažinec, Draženović, Drinovac, Lopac, Novaković, Klepo, Čulo, Jerković, Pavlović, Šalić, Matijašec

Treneri: Kristijan Subić i Vedran Krkač

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.