Završnica PH 2002

Ekipa mlađih kadeta rođenih 2002/03 po prvi puta plasirala se na završnicu PH u Umagu. Bili smo smješteni u grupu A zajedno sa ekipama Trogira, Varaždina i domaćina Umaga.

Turnir otvaramo sa Umagom, te od prve do zadnje minute kontroliramo utakmicu unatoč ne baš bajnom igrom. Prva utakmica normalno da je donosila dozu nervoze, ali pobjeda od 24:16 dovoljno govori o odnosu snaga na terenu. Drugi dan donosi nam utakmicu sa favoritima iz Trogira, ekipom koja u zadnje 3 završnice ulazi u polufinala (jedno srebro, bronca i četvrto mjesto). Nažalost u tom susretu nismo uspjeli držati visoki nivo, te sa brojnim promašajima i izgubljenim loptama u prvom poluvremenu, protivniku dozvoljavamo lake golove. Do kraja susreta se nismo oporavili, te smo zasluženo upisali poraz 20:10. Utakmica sa Varaždinom bila je za nas biti ili ne biti i o njoj nam je ovisio prolaz skupine i plasman među 8. Od samog početka Varaždin se postavlja kao ekipa koja malo više želi pobjedu. Početkom drugog poluvremena se odvajaju na +4 i do kraja susreta se nismo uspjeli vratiti u neizvjesnu završnicu, te upisujemo drugi poraz na turniru (18:20). Kao trećeplasirani u skupini, turnir nastavljamo razigravanjem od 9-16 mjesta. U subotu igramo sa ekipom RK Ribola Kaštela te odličnom igrom stižemo do visoke pobjede 21:13, a istog dana sa Ludbregom odlučujemo koja ekipa će igrati suret za 9. mjesto, Fizički jaka ekipa Ludbrega tokom cijele utakmice nam radi probleme u oba smjera, ali si i sami pilimo granu na kojoj sjedimo sa puno promašenih zicera. 5 minuta do kraja utakmice gubimo 8:12, ali divljom obranom 4:2 iznenađujemo protivnika, te do kraja susreta radimo seriju 5:0 i pobjeđujemo 13:12. U nedjelju igramo malo finale sa RK Đakovo, te ponovno odličnom igrom lakoćom dolazimo do pobjede 24:13 i osvajamo odlično 9. mjesto u državi. Čestitke dečkima na velikoj želji i velikom uspjehu, roditeljima na navijanju, a protivnicima na fer i korektnim igrama. 

Sastav: Perić, Šimić, Balažinec, Draženović, Goreta, Posenjak, Drinovac, Novaković, Lopac, Jerković, Pavlović, Šalić, Matijašec, Tomšić, Klepo

Treneri: Kristijan Subić i Vedran Krkač

2002 završnica 2017

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.