HRLDA - 2004

Proteklog vikenda imali smo dvije izrazito jake i teške utakmice. Prvo smo u nedjelju ujutro gostovali u Petrinji protiv istoimenog domaćina u 2.HRLDA, da bi u nedjelju poslijepodne odigrali derbi utakmicu 1.HRLDA protiv dječaka Rugvice.

 

1.HRLDA - RK RUGVICA - RK MAKSIMIR PASTELA - 21:24(10:14)

Izrazito dobra i napeta utakmica za gledanje. Utakmica u kojoj smo mi imali dosta veliki broj tehnickih pogresaka u vidu prijestupa i krivih dodavanja. Djecaci Rugvice se nisu predavali svih 50 minuta, dok smo mi igrali na mahove. U uvodnim minutama utakmice dječaci Rugvice stvarali su nam probleme, zbog nedovoljne agresivnosti u obrani, dok je napad bio solidan, gdje smo vrlo brzo dolazaili do zicera. Drugo poluvrijeme smo otvorili jako dobro u oba smjera, da bi 10 minuta prije kraja utakmice napravili nekoliko kontinuniranih tehnickih pogresaska uslijed opustanja, sto su djecaci Rugvice iskoristili i ucinili zavrsnicu utakmice zanimljivom. Cestitke za obje ekipe na prikazanoj igri.

SASATAV: Stankić, Radaković, Tomšić, Mamić, Čulo, Maraković, Bodrožić, Dombaj, Materljan, Majdak, Perić i Preglej

TRENERI: Morana Katalinić i Vedran Krkač

 

2.HRLDA - RK PETRINJA - RK MAKSIMIR PASTELA 2 -  18:17(8:8)

U napetoj utakmici protiv Petrinje dominirale su tehnicke pogreske; koraci Ikriva vođenja. Puno golova/zicera nismo realizirali. Obrana dobra. Naši dečki su dali 100% od sebe i na taj nacin napredovali u svakom slucaju. Cestitke za obje ekipe na prikazanoj igri, a nasim djecacima pokazatelj da moraju jos vise prionuti treningu.

SASTAV: Prpić, Matić, Vidović, Stapić, Kos, Andrijanić, Lipovac, Bodrozić, Mamić, Dombaj, Materljan i Dminić

TRENERI: Morana Katalinić i Vedran Krkač

 

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.