Vikend 04/05

Ovaj vikend odigrali smo 3 utakmice. Prvo smo u subotu bili gosti u Sesvetama u 1.hrlda, da bi u nedjelju ujutro gostovali kod PPD-a u 2.hrlda. Vikend smo zakljucili utakmicom 2.hmkrl, protiv Karlovca u nedjelju navecer.

 

1. HRLDA MRK SESVETE - RK MP 1 19:29 (7:18)

U utakmici u kojoj smo podcijenili protivnika i nismo odigrali kako znamo, uspjesno smo dosli do nova 2 boda. Moramo ozbiljnije shvacat svaku utakmicu i tek tako cemo moci napredovati. Cestitke gostima na prikazanoj igri.

 

2.HRLDA - PPD ZAGREB 2 : MAKSIMIR PASTELA 2 - 21:24(11:11)
Izjednacena utakmica u kojoj smo se izmjenjivali u vodstvu malo PPD, malo Pastela, sve do sredine 2. poluvremena, kada prelazimo u vodstvo. Obrana je bila solidna, a napad kreativan. Cestitke za obje ekipe na prikazanoj igri, a nasim djecacima na pobjedi.

 

2.HMKRL - RK MAKSIMIR PASTELA 2 - HRK KARLOVAC 2 - 19:27(6:13)
Solidna predstava nasih djecaka protiv mladjih kadeta karlovca. Obrana je na trenutke bila supljikava, a na trenutke odlicna. Nakon slabijih pocetnih 10-tak obrambenih minuta, uslijedilo je 30-35 min vrlo dobre obrane, sa djelomicnim crnim rupama. Napad je bio solidan i kreativan, dok smo u prvom poluvremenu stvarali sanse, ali nismo bili precizni u realizaciji. Cestitke nasim djecacim na prikazanoj igri, voljnom momentu i zalagnju tijekom cijele utakmice.

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.