Uspješan vikend za generaciju 2004/2005

Za vikend smo odigrali 3 utakmice. U 1.hrlda bili smo gosti u Rudama, dok smo u 2.hrlda ugostili Sesvete, a u 2.hmkrl ekipu Sloge.

1.HRLDA - RK RUDE - RK MAKSIMIR PASTELA - 19:27(8:15)
Zanimljiva utakmice protiv odlicnih djecaka Ruda. Utakmicu smo otvorili sa izrazito puno tehnichih gresaka u fazi napada, gdje smo u prvih 10 minuta promasili sve sto smo mogli promasit. Obrana je bila na razini, te su decki pokazali veliku razinu agresivnosti i odgovornosti. Nakon turbulentnih uvodnih 10 minuta, smanjujemo greske u napadu i mirno privodimo utakmicu kraju. Cestitke domacinima na fer i korektnoj borbi a nasim djecacima na pobjedi i opomena za uvodnih 10 minuta.

 

2.HRLDA - RK MAKSIMIR PASTELA 2 : MRK SESVETE 2 - 24:19(12:12)
Odlicna utakmica obje ekipe u 5.kolu 2.hrlda. Prava prvenstvena utakmica protiv izrazito dobrih djecaka Sesveta. Tijekom cijele utakmice igralo se gol za gol, da bi se u zadnjih 5-6 minuta, nasi djecaci prvi put odmaknuli na izrazeniju prednost. Cestitke deckima na borbenosti i zalaganju svih 50 minuta. Pokazali su kako se bori za svaku loptu u obrani i kako se radi za svaki gol u napadu. Cestitke za obje ekipe na prikazanoj igri.

 

2.HMKRL - RK MAKSIMIR PASTELA 3 : MRK SLOGA SN - 25:15(10:7)
Uspavano prvo i odlicno drugo poluvrijeme odigrali smo protiv ekipe Sloge. U prvom poluvremenu, nije bilo pravilne komunikacije u nasoj obrani, dok smo u napadu promasili izradjene prilike. Drugo poluvrijeme obrana postaje stabilna, a u napadu sve lakse dolazimo do cistih prilika, te iste i realiziramo. Cestitke nasim djecacima na pobjedi.

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.