Pobjeda i poraz za generaciju 2004/2005

1.HRLDA - RK MAKSIMIR PASTELA : RK TRNJE - 40:16(22:9)

Jednosmjerna utakmica od prve do zadnje minute, gdje smo agresivnom i dubokom 6:0 obranom onemogucili sve pokusaje djecaka Trnja. Nakon dobre obrane, kontrama i polukontrama smo vrlo lako dolazili do izglednih prilika za postizanje pogodaka. Svi djecaci su dali obol ovoj pobjedi. Ovim putem cestitamo djecacima sto su osvojili 1.mjesto u 1.HRLDA srediste sa maksimalnim brojem bodova, a samim time i sto su se kvalificirali za zavrsnicu prvenstva Hrvatske u Umagu, krajem svibnja ?​​​

 

2.HRLDA - RK OGULIN : RK MAKSIMIR PASTELA 2 - 26:22 (12:13)

Vrlo dobra predstava naših dječaka protiv izrazito čvrste i agresivne ekipe domaćina.Svi dječaci su dobili priliku da pokažu što su radili na treninzima.Tijekom cijele utakmice igrali smo agresivnu i duboku 6:0 obranu.Većina dječaka je iskoristila dobivenu priliku,ali za pobjedu nedostajala je bolja komunikacija u obrani i bolje realizacija čistih prilika u napadu.Čestitke našima na borbenosti,a domaćinu na pobjedi.

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.