3HRL: Dvije gajbe za prve golove ...

RK Dubrava 04.10.2009.
3. KOLO 3. HRL - SREDIŠTE

MAKSIMIR PASTELA - DUBRAVA 2 36:27 (20:13)

Ove godine naša liga puna je 'drugih ekipa', uglavnom pomlađenih ekipa iz više lige, i nikad se ne zna tko će vam doći na utakmicu. Srećom, dečki utakmicu nisu olako shvatili, iako nam je protivnik došao prilično 'nabrijan'.Ta nabrijanost protivnika možda je dala motiva, no dečki su već u samom startu odlučili pokazati tko je tu domaćin (iako su gosti definitivno imali jaču podršku publike), i u prvim minutama utakmice već je stvorena razlika koja se do samog kraja samo povećavala.
Kažu da se uvijek igra onako kako ti protivnik dopusti, no je li protivnik dopustio ili su dečki uigraniji, teško je reći. Solidna obrana, lijepe akcije, nesebične asistencije, i utakmica u kojoj se u listu strijelaca zabilježi svaki igrač koji je ušao na teren.
ednom rječju, lijepa utakmica, jer ni protivnik nije bio sasvim slab. Planove im je pomutio Kozar, koji je u nekoliko navrata doslovno zaključao gol.
Osim standardno dobrih Matića, Jurića i Vuksanovića, moram istaknuti i mladog Blaževića, koji se istakao svojim 'kuda-je-to-ušlo' golovima s krila.
A i dvije gajbe su tu - Kalebu i Koliću zbog prvih golova u seniorskoj ekipi. Bravo dečki!

Sastav: Kolić 1, Lukežić 3, Jurić 7, Kaleb 2, Bistrović 1, Matić 9 (2), Blažević 7, Kozar, Vuksanović 5, Semren 1, Lesičar Trener: Mesnik Pomoćni trener: Galić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.