3HRL: Dugoselske kronike ...

10.10.2009.
4. KOLO 3. HRL - SREDIŠTE

DUGO SELO - MAKSIMIR PASTELA 37:28 (20:10)

Prije početka sezone pričalo se kako je ekipa Dugog sela odlučila otići ligu više. Nakon ove utakmice vidim i zašto. Dobro posložena i uigrana ekipa održala nam je lekciju - i jednostavno boljom igrom došla do pobjede.U napadu organizirani, u obrani čvrsti, tako je izgledala igra ekipe Dugog sela. Igra koja nama nije dozvoljavala gotovo ništa. A povremeni bljeskovi pojedinaca i brze igre nisu bili dovoljni niti da se približimo rezultatu.

Crveni karton Jurića u 37oj minuti (po subjektivnoj procjeni prestrogo kažnjeno zaustavljanje kontre) zasigurno nije pomogao da ekipa odigra na razini kojoj s ovakvim suparnikom treba. Svijetla točka utakmice bio je mladi Stanković koji je konačno proigrao i sa 15ak obrana spasio nas i od goreg poraza, te Vuksanović, koji je zbog poslovnih obveza stigao tek u drugom poluvremenu utakmice, ali je to drugo poluvrijeme (uz malenu pomoć suigrača) odigrao sasvim korektno.

Na kraju, isprike našem bivšem suigraču Mateljanu, čiji je nos nastradao u nezgodnom susretu s Vuksanovićem - nadamo se da većih posljedica neće biti i da će se brzo oporaviti. Mata, oporavi se brzo!

Sastav: Stanković, Kolić, Lukežić 2, Jurić 2, Kaleb 2, Bistrović 5, Matić 1, Ciglenečki 3, Blažević 4, Benko, Kozar, Vuksanović 8, Semren 1, Lesičar Trener: Mesnik Pomoćni trener: Galić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.