1.HRL SJEVER 12.KOLO, RK ĐAKOVO- RK MAKSIMIR PASTELA 27:23

1.HRL SJEVER 12.KOLO 23


U pretposljednjem kolu prvog dijela prvenstva gostovali smo kod vrlo dobre ekipe  Đakova i nažalost upisali poraz. Domaća ekipa Đakova

izrazito je kvalitetna  za ovaj rang natjecanja. Kada se sve skupa zbroji: prednost domaćeg terena, borbenost domaćih igrača te sudački kriterij koji je pogodovao Đakovu naše šanse tijekom utakmice su bile minimalne. Međutim mi se nismo predavali čitavu utakmicu smo sustizali vodstva domaćina, ali jednostavno nismo imali širine ni snage to preokrenuti do kraja. Đakovo je povelo 3:1, nakon toga sustižemo ih na 5:5.Tada Đakovo i dalje dominira i vodi 9:7, još jedno izjednačenje 9:9 da bi na kraju prvog dijela rezultat bio 13:11. Početak drugog dijela ponovo Đakovo dominira i vodi sa 14:11, tada se činilo da će se utakmica prelomiti , ali mi se još jednom vraćamo u 42. minuti na 17:17. U tom periodu igre mi vladamo terenom i u 47. minuti vodimo sa jedan razlike što održavamo do 50.-te minute. Nažalost to je bilo sve od nas na toj utakmici, dodatno se probudio domaći golman mi smo načinili nekoliko tehničkih pogrešaka i povratka nije bilo. Na kraju uz veliku borbenost i htijenje ipak gubimo utakmicu i prvo mjesto na tablici. U posljednjem  kolu igramo idući vikend kod kuće protiv Moslavine i ukoliko  pobijedimo prezimit ćemo kao prvaci. Pozivamo sve ljubitelje rukometa a posebice naše navijače da nas dođu podržati kako bi ostvarili još jedan veliki uspjeh našeg kluba.
Sastav: Perić, Češi,Pandža3, Jurić 4, Blažević 5, Matoic 1, Bikušić, Pohovski 1, Šola 7, Magdič, Kurtušić, Šalić, Slunjski 2. Trener: Dario Zrnić.

 

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.