I HRL Sjever 17. kolo RK Maksimir Pastela RK Medveščak 27:21

MAKSIMIR PASTELA-MEDVEŠČAK 27-21 (13:7)

Kontrolirali smo ovu utakmicu od početka do kraja.Vodili smo tijekom čitave utakmice osim u uvodnim minutama kada je bilo 1:1,2:2.Jako smo dobro igrali u obrambenom dijelu igre. Primili smo sedam golova u prvom poluvremenu,a od tih sedam primljenih pet smo primili kada smo protivnika natjerali da igraju u pasivnom napadu.Taj dio recimo nije bio dobar jer smo malo popuštali u koncentraciji. U drugom dijelu Medveščak se u jednom momentu približio na četiri gola zaostatka i imali su napad za tri uzrok tome nije bila naša loša igra već odlične obrane njihovog golmana. Uspjeli smo se izvući iz te male krize i podignuti razliku pogodaka te mirno privesti utakmicu kraju. Iduću utakmicu igramo slijedeći vikend u gostima na „vrućem“ terenu u Križevcima protiv ekipe KTC.

Sastav:Perić,Bilušić,Blažević,Krizmanić,Jurić,Turkalj,Pandža,Dujmić,Šola,Matoic,Krndelj,Kuharić,Magdić,Šalić,Kurtušić,Trener:Zrnić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.