3.HRL, 25.kolo

RK MAKSIMIR PASTELA II – RK RUDAR II   31:30 (15:16)

U odličnoj i neizvjesnoj utakmici uspijeli smo osvojiti oba boda. U prvom dijelu koji je bio potpuno izjednačen, igralo se gol za gol. Napad odličan sa obje strane, obrambeno nešto slabije, osim golmana koji nisu ostali dužni. Na odmor odlazimo sa minimalnim zaostatkom, minus jedan. Početkom drugog dijela nismo dobro reagirali. Gosti su stvorili prednost od pet pogodaka, 16:21. Nakon timeout-a pa do kraja utakmice iz minute u minutu, gol po gol, stižemo zaostatak. Da bi u zadnjem napadu nakon dugog napada u zoni pasivne igre postigli pogodak za vodstvo. U preostalih pola minute gosti su brzopleto požurili sa šutom na gol, mreža je ostala sačuvana kao i naša pobjeda.. Čestitke ekipi na borbi i novim bodovima!

Sastav: Perić, Vranjković, Krizmanić, Turkalj, Knežević, Odobašić, Kuharić, Češi, Sudarević, Franić, Brzica, Finek, Beriša, Grgurić.
Trener: Domagoj Matoic

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.