3HRL: Hrabra mladost ...

18.04.2009.
22. KOLO 3. HRL - SREDIŠTE

DUBOVAC - MAKSIMIR PASTELA 29:32 (17:17)

Zanimljiva utakmica. To je sve što mogu reći :)

Kada se krene na, uvijek teško, gostovanje kod karlovačke ekipe - najmanje što se može očekivati jest lagana utakmica. I lagana nije bila, jer Dubovac je ozbiljna ekipa koja svakome može pomrsiti račune. Tako je domaćin i ušao u utakmicu - ozbiljno i čvrsto.

Prvo poluvijeme igralo se gol za gol, malo vode jedni malo vode drugi, i na poluvijeme se odlazi izjednačenim rezultatom 17:17. Drugo poluvrijeme ekipa Dobovca je uzela u svoje ruke i uglavnom vodila.
A onda su, u kratkom razmaku, desetak minuta prije kraja, dva igrača prve postave (Golić, Lukežić) završila na tribini zbog isključenja. I na terenu su se odjednom našli igrači koji do sada i nisu imali preveliku minutažu, naši mladi igrači. I, preokrenuli utakmicu u korist gostiju. Stoga, bez puno riječi - hvala im na borbenosti, odlučnosti i dobroj igri :)

Sastav: Štefek, Lukeţić 5, Jurić 5, Blažević 5, Ciglenečki 1, Gagula 2, Golić 3, Galić 5, Zirdum, Mijić 4, Kozar, Kapitarić 2 Trener: Mesnik, Pomoćni trener: Galić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.