3HRL: Očekivano ili ne - Metalac je ipak "pao" ...

10.05.2009.
24. KOLO 3. HRL - SREDIŠTE

METALAC - MAKSIMIR PASTELA 23:29 (10:14)

Otišli smo na teško gostovanje, i to, ako je vjerovati internoj kladionici naše lige, definitivno ne kao favorit, obzirom da je u pobjedu gostiju vjerovao tek pokoji kladioničar. Čak, moram priznati neočekivano, gledalište baš i nije bilo zainteresirano za svojevrsni "derbi". No, pobjeda je posebno slađa kada rijetko tko u tebe vjeruje :)

Jer, ozbiljnom igrom od prve minute pokazali smo da nismo ekipa koja dolazi gubiti. Utakmica je krenula čvrsto, obrana je funkcionirala kako treba, što govori i činjenica da su domaćini svoj prvi gol iz igre zabili tek u 8oj minuti susreta.

Od prve minute u vodstvu, isto nismo ispuštali do kraja susreta - sredinom prvog poluvremena Metalac se približio na izjednačeno, no 6:6 bio je zadnji izjednačeni rezultat. Ozbiljnom igrom u obrani, te solidnim napadom, vodstvo smo povećavali, i sa komotnih 3-4 golova vodstva, utakmicu više manje smireno smo priveli kraju.

Pohvale idu zaista svima za zalaganje na terenu, no posebno našem pomladku koji pokazuje da imamo na koga računati u sezonama što slijede!

Sastav: Habuš 5, Bistrović 2, Lukežić 5, Jurić 4, Blažević 3, Ciglenečki 1, Matić 3, Golić 5, Zirdum, Rusan, Mijić, Kozar, Lesičar 1 Trener: Mesnik, Pomoćni trener: Galić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.