HMRKL 1994. odličan početak lige i pobjeda

Trnje - Maksimir Pastela   14:15

Konačno smo (godište 1994.) dočekali za nas najvažnije natjecanje u ovoj natjecateljskoj sezoni HMRKL. Za ovo smo se spremali, za ovo trenirali, sve pohvale na pobjedi (jer pobjedi se ne gleda u zube ali...

Opradano je da smo odigrali u grču jer je teret važnosti lige i utakmice sputavao naše igrače ali nadamo se da su i sami uvidjeli da moraju još puno raditi da bi dostigli traženi nivo kvalitete koju posjeduju (uvjerili su i nas i sebe u to već puno puta)


a sada o utakmici (piše Tony iz prve ruke)


Od početka se igra gol na gol uz konstantno izmjenjivanje vodstva. Minutu i pol prije kraja utakmice imamo prvo igrača manje, ali i dva gola prednosti. Trnje zabija za +1, a Trninić pod pasivnim napadom iz 'šosea' vraća na +2. Pola minute prije kraja igramo i s dva igrača manje, ali uspijevamo zadržati prednost.


Utakmica s puno promašaja u napadu, prvenstveno od Lončara, ali je on jedini bio opasan za protivničku obranu o čemu svjedoči i činjenica da su na njemu, više od poluvremena, držali flastera. Sve pohvale Trniniću koji će povući kada drugi neće i zabiti ključne golove. Leko i Beljan solidni uz konstantna izmjenjivanja s obzirom na manjak treninga, a Anić zabio šta je puknuo. Od njega se očekuje možda više inicijative u napadu. Vuksanović na golu odličan, ono šta je morao (i malo više od toga) je obranio.


Koliko pohvala Trniniću, toliko kritika Tokiću ali ne sumnjamo da Pero neće ponoviti istu grešku. Također je u igri bio samo desetak minuta. Ako tome dodamo i izostanke Bašića, Markasa, Markuša i zamjena Matića i Pranića, rezultat je odličan i u idućim utakmicama bi trebalo biti lakše jer je led probijen.


I još jednom BRAVO za hrabrog Domija.Sastav: Šimunić, Beljan (3), Ciglenečki (1), Anić (2), Tokić, Slunjski, Vuksanović, Leko (3), Periša, Vlahović, Trninić (5), Lončar (1)

Treneri: Miki i Toni


Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.