1. HMKRL 1994. – Fifti fifti ...

Polovičan uspjeh u kadetskoj ligi. U goste su nam došle ekipe Crikvenice i Umaga i iako smo očekivali maksimalan uspjeh, u prvoj utakmici nas je prvih deset minuta koštalo bodova.

Maksimir Pastela – Crikvenica   22:24

Utakmica s ravnopravnim protivnikom u koju smo ušli nešto slabije. Protivniku smo dozvolili da povede četiri razlike i tek smo nakon tog početnog šoka počeli igrati. S obzirom na izjednačenost ekipa bilo je teško okrenuti rezultat već smo cijelu utakmicu više-manje igrali gol za gol. U tri navrata smo na dva razlike za protivnika imali prilike kontrama smanjiti na jedan, ali te prilike nismo iskoristili. Također, golmani su nas u prethodnim utakmicama naviknuli na velik broj obrana, ali to ovaj vikend nažalost nije bio slučaj, tako da više od konačnih –2 nije moglo. Krila su nam na cijeloj utakmici postigla samo jedan pogodak, ali zato odličan Slunjski s devet golova. Ivane, dobrodošao natrag, a cijeloj ekipi pohvale za želju i požrtvovnost, ako ne računamo prvih deset minuta

Sastav: Mrkša, Perić,  Šimunić, Markuš, Beljan (2), Anić (1), Tokić, Slunjski (9), Leko (2), Bašić, Vuksanović, Trninić (4), Lončar (4)

Umag – Maksimir Pastela 18:20

Bez odmora nakon prošle utakmice bilo je teško psihički se pripremiti za iduću, protiv objektivno slabijeg protivnika. Mi smo s ponešto izmjenjenim sastavom u odnosu na Crikvenicu to ipak uspjeli i od početka držali vodstvo. Početni brzi golovi iz kontre Šimunića dozvolili su nam malo mirniji nastavak utakmice. Vidjelo se da u igri nema toliko velike želje nakon prošle utakmice, ali individualna kvaliteta nam je ipak omogućila dva boda. Odličan Šimunić sa šest pogodaka, dok su drugi dečki većinom zadovoljili.

Sastav: Mrkša, Perić (2), Šimunić (6), Markuš, Beljan (3), Anić, Tokić (2), Slunjski, Leko (1), Bašić (1), Vuksanović, Trninić (4), Lončar (1)

Na kraju dana, ostaje žal za propuštena dva boda u prvoj utakmici jer smo imali priliku na početku kadetske lige iz tri utakmice upisati tri pobjede. Nažalost, to nismo uspjeli, ali ako su dečki nešto naučili iz utakmice s Crikvenicom onda će žal biti manja. Već idući vikend nas čeka teško gostovanje kod Dubrave i Zg Dubrave, a i međusobnu utakmicu sa Zagrebom moramo odigrati. Bit će teško, ali s maksimalnim pristupom možemo i do iznenađenja!

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.