×

Greška

Strange, but missing GJFields library for /home/rkmaksim/public_html/web/plugins/system/notificationary/notificationary.php
The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields

HMRKL 1994 - bez motiva, bez bodova

Gorica Maksimir Pastela  24:18

Maksimir Pastela – Ivanić 21:22

Ponovno iste bolje ekipe 1994. nemotiviranost, nezalaganje ležeran pristup (nedolasci na treninge, nedonošenje dokumenata na utakmice) doveli su do nova dva poraza u državnoj ligi. Nažalost budući da nam je ovo bila prilika da upišemo nove bodove i nakon dobrog dojma (i poraza ali od jačih ekipa) iz Karlovca ponovno smo podbacili u Ivaniću.

Dogovor prije prve utakmice je bio samo da ponovimo predstavu iz Karlovca od prije dva tjedna, ali od prve minute je bilo vidljivo da to neće biti tako. U obrani kasnimo korak za protivnikom, što u pokrivanju prostora, što u izlasku na pucača. A prvi gol smo zabili nakon osam minuta.

 

 

Nezainteresiranost i nemotiviranost u igri rezultirala je početkom od 4:0 za Goricu. Njihov pivot je dobivao previše prostora u našoj 6:0 obrani, radio odlično za svoje igrače, a mi njegove blokove nismo spriječavali. Gorica je imala jednog šutera na kojeg nismo izlazili na vrijeme, a njihovi srednji i desni vanjski su uvijek za korak bili brži od nas. U napadu spora lopta pa se većina svodila na individualne prolaze, a Gorica je igrala duboku obranu koja nam inače više paše. Jedina svjetla točka pokazao se golman Markas koji nas je s nekoliko odličnih obrana kontri spasio još većeg poraza.

Veliko razočaranje u prvoj utakmici protiv momčadi koja je ravnopravna s nama. Nadali smo se pobjedi, ali ekipa koja je na početku sezone ostala bez dva najbolja igrača se pokazala prejakom za nas.

Sastav: Markas, Pranić, Šimunić, Markuš, Beljan, Anić, Slunjski, Leko, Mioč, Bašić, Periša, Trninić, Lončar

trener:Tony

Maksimir Pastela – Ivanić 21:22

 

 

Bukvica i boravak u svlačionici između dvije utakmice, malo je urodila plodom u drugoj utakmici protiv Ivanića, ali nije bilo dovoljno. U utakmici koja se igrala gol na gol i u kojoj smo vodili pred kraj, vlastite glupe greške koštale su nas bodova.

U napadu nešto bolje u odnosu na utakmicu s Goricom. Lopta je bila brža, a srednji je dobro razigravao suigrače što je i njemu otvorilo više mjesta. Jedina zamjerka za napad je ta što krila dobivaju premalo lopti, sve se svodi na igru vanjskih i pivota, a i od Beljana se očekuje da povuče ekipu, a ne da stalno čeka ostale da rade za njega. Obrana nedovoljno dobra. Ivanić je ekipa slična Gorici. Njihov lijevi vanjski je jedini pucač na kojeg smo kasnili s izlaskom, a brzancima srednjem i desnom vanjskom ni jednom nismo faul napravili do kraja pa je lopta stalno išla dalje. I s takvom igrom smo pet minuta prije kraja imali vodstvo, ali onda radimo glupe greške, dva puta pogrešno vođenje kod presječene lopte za kontru, i dva promašena zicera. Ivanić to iskorištava i u posljednjem napadu pet sekundi prije kraja zabija s(p)retan gol za vodstvo. Mi našu priliku do kraja utakmice upropaštavamo i to je poraz.

Nakon ovog vikenda s dva poraza s ekipom slijedi više psihološkog nego fizičkog rada, jer dečki imaju puno više znanja i kvalitete nego što to pokazuju na utakmicama. Sad nas čekaju dva vikenda županijske lige, prvo protiv druge ekipe Odeme na njihovom terenu, a kada se ponovno nastavi kadetska, dočekujemo Istrijane. Nadamo se lijepšim vijestima

Sastav: Markas, Pranić, Šimunić, Markuš, Beljan, Anić, Slunjski, Leko, Mioč, Bašić, Periša, Trninić, Lončar

trener: Tony

 

 

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.