HMRKL 94 - Red nesreće, red nezalaganja

Mladi Rudar - Maksimir Pastela 13:13             Maksimir Pastela - Arena Jadrograd  14:21    

Mladi Rudar - Maksimir Pastela 13:13

Sastav: Markas, Pranić, Šimunić, Markuš, Anić (1), Slunjski (6), Matić, Vuksanović, Leko (2), Mioč, Trninić, Lončar (4)

Loš ulazak u utakmicu s protivnikom koji bi nam trebao biti po mjeri. Na terenu je od prve minute bilo vidljivo da nemamo dovoljno želje, pa se tako kretao i rezultat. Igra se gol za gol, mi lovimo njihov rezultat, i poluvrijeme završava 7:5 za Mladi Rudar. Drugo poluvrijeme počinje slično, gosti zabijaju dva lagana gola i kada se činilo da će to biti još jedna vrlo loša predstava, Maksimir Pastela se budi.

Prije svega odličnom obranom, radimo seriju od 7:0 i par minuta prije kraja preuzimamo vodstvo od 12:9. Ali tu nestaje snage i mašte u napadu pa se vodstvo lagano počinje topiti. Sve do 2 sekunde prije kraja imamo vodstvo, ali tada gosti iznuđuju sedmerac kojeg realiziraju pa utakmica završava 13:13.

Nakon utakmice ostaje osjećaj da smo mogli uzeti oba dva boda (opet), ali s obzirom na katastrofalno prvo poluvrijeme i nerealizaciju s lijevog krila (ukupan šut 0-7) dobro je i ovako. Od igrača izdvojit ćemo raspoloženog Vuksanovića na golu i na trenutke odličnog i raznovrsnog, ozljedom načetog Slunjskog, ali za pobjedu je potrebno istaknuti više igrača.Maksimir Pastela - Arena Jadrograd  14:21

Sastav: Markas, Pranić (1), Šimunić, Markuš (1), Anić (3), Slunjski (3), Leko (2), Mioč (1), Lončar (3)


 

Opet isto. Premalo želje i volje za jednog malo jačeg protivnika nije moglo rezultirati drugačije nego visokim porazom. Arena je u jednom trenutku vodila i 11 razlike, ali poraz ipak nije bio tako velik. O tijeku utakmice nećemo puno, od početka se vidjelo da je to jednosmjerna utakmica, a tako je i završilo. Jedino je Šimunić pred kraj utakmice pokazao malo 'života' u igri na srednjem vanjskom, ali njemu nedostaje još snage i nadamo se da će ona doći što prije.

Iako smo zbog bolesti i ozljeda na drugoj utakmici ostali na samo 10 igrača, to nije i ne smije biti opravdanje! U očima igrača se vidjelo da im se ne da igrati i to je najveći problem. Međutim, situacija je tim više frustrirajuća ako se zna da se ista ta ekipa, u županijskoj ligi, ravnopravno drži s i do pet godina starijim protivnicima i pruža puno bolje predstave nego u svom godištu. Idući vikend nas čega županijska liga s jakom Šalatom, a idući protivnici u kadetskoj su nam Pavleki i Sesvete. O očekivanjima nećemo...

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.