Izuzetno uspješan vikend naše ekipe 96...

Prošli vikend su nam došle u goste ekipe Sesvete i Rudara i polučili smo odličan rezultat pobijedivši u obje utakmice.

Sesvete - Maksimir-Pastela 17:23 (8:12)

Maksimir-Pastela - Rudar 26:18 (13:9)

Napokon je naša ekipa pokazala karakter i moć na terenu u obje utakmice, s time da je bilo više oscilacija u prvoj. Druga utakmica, protiv Rudara, bila je ogledna kako bi mi stalno trebali igrati, te da napokon  naši igrači shvate da samo 100%-tni pristup svakom treningu i utakmici daje rezultata, onda će i naš plasman biti još viši.  Nakon svega ostaje žal za propuštenim bodovima u utakmicama kada smo računali na iste.

Napad je bio raznovrsan, a obrana čvrsta i pokretna. Posebno bih pohvalio ulazak naših igrača sa klupe gdje su samo nastavili igrati u istom ritmu, te tako dali veliki obol našim pobjedama.

Ipak nešto bolji od ostalih u ove dvije utamice, te bi ih posebno istaknuo - Perić Mateo, Kolak Hrvoje, Greblički Tomo i Rakonca Luka, ali svakako i doprinos ostalih igrača, jer smo napokon izgledali kao prava klapa na terenu.

Goran Perić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.