HMRKL 1996: DVA od DVA

U trećem krugu 1. HMKRL ugostili smo dva istarska kluba, Rk Poreč i Rk Umag. Nakon lošijih rezultata na početku sezone, ovoga puta smo ostvarili maksimalan učinak, tj. dvije pobjede.

 

Rk Maksimir Pastela – Rk Umag        20 : 14 (8:4)

Od samog početka utakmice dečki su krenuli „na glavu“, puni želje i volje. Ali nam je nedostajalo mirnoće i samopouzdanja u napdu, što se vidi i iz rezultata. Obrana je u prvom poluvremenu bila odlična. Bili smo agresivni, stajali smo dosta duboko i maksimalno brzo smo zatvarali sve rupe. Nakon predaha, dečki su počeli igrati opušteno u napadu, bez nervoze, i brzim protokom lopte smo dolazili u prilike za gol koje smo dobro iskorištavali.

 

Rk Maksimir Pastela – Rk Poreč        29 : 17 (14:4)

Odlična obrana u prvom poluvremenu nam je donijela veliku rezultatsku prednost. Napokon smo iskoristili dobru obranu i preko kontri i polukontri rješili utakmicu u svoju korist. Smanjili smo broj lopti „bačenih u bunar“ i razlika se napravila u početnih deset minuta utakmice. U drugom poluvremenu smo se malo opustili, ali smo utakmicu mirno priveli kraju. Čestitike idu svim igračima. Ne smijemo „poletiti“, nego moramo nastaviti raditi i davati svaki trening sve više i više, ako hoćemo i dalje pobjeđivati. 

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.