U 1. HMRKL '96 ODIGRANI 4. I 5. KRUG

Zadnja dva vikenda smo odigrali 4. i 5. krug 1. hrvatske rukometne mlađe kadetske lige, te smo ostvarili u 4. krugu na domaćem terenu polovičan uspjeh.

BUZET - RK MAKSIMIR-PASTELA 29:22

MAKSIMIR-PASTELA - SENJ WALLOBRON 26:15

U 4. krugu smo uz vrlo slabu igru izgubili prvu utakmicu protiv objektivno izjednačenog protivnika. U drugoj utakmici smo uz nevjeroajtan preporod unutar sat vremena između 1. i 2. utakmice uz odličnu igru i zalaganje protiv Senja na poluvremenu imali 16:4 i do kraja dali priliku svim igračima koji inače manje igraju.

U 5. krugu smo ostvarili oba poraza i to protiv objektivno slabijih momčadi i usprkos gostovanjau u Puli i domačinskom suđenju

MAKSIMIR-PASTELA - RUDAR LABIN 17:21

ARENA JADROGRAD - MAKSIMIR-PASTELA 19:17

Ako ovaj put moram pohvaliti sve igrače na zalaganju i htijenju u obje utakmice, ali s obzirom na činjenicu da se u dvije utakmice promaši oko 20-25 čistih zicera, 2 promašena sedmerca, te oko 15 tehničkih grešaka ( krivo dodanih lopti i slično  - od čega barem 50% njih u kontrama nakon čisto oduzetih lopti u fazi obrane ), moram im i uputiti i kritiku za dekoncentraciju i brzopletost.

Šteta za propuštenu priliku za osvajanje 4 boda na gostovanju, ali nemamo puno vremena za žaljenje te idemo dalje sa treninzima i utakmicama.

Sastav: F. Perić, Kolak, Rakonca, Letina, Đulabić, Greblički, Vuk, Svetić, Banožić, Fabijanić, Orešković, Jurdana, Horvat, Trener: G. Perić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.