ODIGRAN 6. KRUG 1. HMRKL '96

Odigrali smo 6. krug 1.HMRKL'96 i ostvarili smo.....

polovičan uspjeh.

Prošlog vikenda smo odigrali 8. krug 1. HMKRL – zapad. Gostovali smo u Podsuedu gdje smo odmjerili snage protiv RK Pavleki i RK Libra Tehničar. Ostvarili smo polovičan uspijeh, jedan poraz i jedna pobjeda.

RK Pavleki – RK Maksimir Pastela                 18 : 17 (9:6)

Samo otvaranje utakmice nije počelo kako smo se dogovorili, bili smo propusni u obrani, a u napadu smo bili nestrpljivi što je protivnik iskoristio i odmah poveo dva razlike. Tokom cijelog poluvremena protivnik je vodio dva do tri razlike, jer je koristio obrane svog vratara. U drugom poluvremenu smo krenuli dobro, stisnuli smo u obrani i počeli smo kontrolirati šuteve prema golu. Vrlo brzo smo i izjednačili, ali smo s nekoliko olakih šuteva dopustili već polako „zaspalom“ protivniku da vrati vodstvo. Zadnjih desetak minuta smo pokušavali stići vodstvo, ali nismo uspjeli jer nismo imali dovoljno raspoloženih igrača. Malo bolji od ostali u ovoj utakmici su bili Jurdana i Rakonca. Možemo samo žaliti za prvim minutama utakmice jer smo ih „prospavali“, a baš su te  minute odredile tijek utakmice.

RK Libra Tehničar – RK Maksimir Pastela                 16 : 29 (10:16)

U obrani smo bili dobri, agresivni i pokretljivi, ali nam je nedostajlo malo sreće da odbijene lopte dođu do nas, a ne do protivnika. Zbog toga nismo odmah ostvarili željenu prednost, iako smo u napadu stvarali prigode i bili precizni u završnici. Neki igrači koji su „prespavali“ prvu utakmicu, odlučili su se probuditi za drugu. Do drugog poluvremena dečki su se zagrijali te smo počeli uzimati odbijene lopte i iskorištavati obranu za lagane pogotke. „Probuđeni“ (Kolak i Greblički) su bili bolji od ostalih.

Sastav: Perić, Svetić, Rakonca, Orešković, Đulabić, Horvat, Letina, Jurdana, Fabijanić, Greblički, Kolak.

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.