NASTUPI EKIPE 1996. I MLAĐE U 1.HMRKL '96

Slabašni nastupi naših dječaka rođenih 1996. i mlađe u .....

zadnja dva kruga 1.HMRKL'96.

U 10. krugu 1. HMKRL-zapad igrali smo protiv Rk Sesveta i Rk Rudar, te smo izgubili obje  utakmice.

Rk Maksimir Pastela – Rk Sesvete                  11 : 24 (5:14)

Dobro smo otvorili utakmicu, ali već nakon pet minuta smo „nestali“ s terena. Obranu smo prestali igrati i dopuštali smo igračima Sesveta da lagano postižu pogotke. Prekršaje nismo niti pokušavali napraviti, a u napadu smo igrali pojedinačno, što je razlog ovako malo zabijenih pogodaka. Dečki nisu imali niti malo volje i želje u sebi da pokušaju nešto napraviti kada su se protivnici odvojili na nekoliko razlike, već su utonuli u još dublji san i dopustili da izgubimo utakmicu sramotnom razlikom. Utakmica se igra od prve do zadnje minute, gubio ili vodio deset razlike. Jedina svijetla točka ove utakmice je Milovac (98.god) koji je s puno volje i želje ušao u utakmicu te postigao dva pogotka.

Rk Maksimir Pastela – Rk Rudar                    18 : 27 (8:13)

Bez volje, želje, truda i zalaganje se gube utakmice, a to nas je koštlo i poraza od Rudara. Opet smo odigrali obranu bez prekršaja, točnije „uspjeli“ smo dobiti samo dva žuta kartona, a to sve govori o čvrstoći obrane. U napadu smo dolazili do prilika, ali smo dosta griješili u završnici, što su Rudari iskoristili jer se nismo vraćali u obranu, a oni su preko kontri postizali lagane pogotke i povećavali razliku. Iz obrane se gradi rezultat, a mi smo u obje utakmice odigrali katastrofalnu obranu što nas je i koštalo rezultata. Željni igre u ovoj utakmici su bili Jurdana i Greblički, a ostatak momčadi se uklopio u tmurno nedjeljno prijepodne.

Sastav: Perić, Mikac, Rakonca, Banožić, Milovac, Orešković, Đulabić, Horvat, Letina, Jurdana, Fabijanić, Greblički, Horvatić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.