11. krug 1. HMRKL'96

U 11. krugu 1. HMKRL igrali smo protiv HRK Karlovac i RK Ogulin. Doživjeli smo dva poraza, jedan sramotni i drugi nedopustivi.

RK Maksimir Pastela – HRK Karlovac                       12 : 34 (6:18)

Nije sramota izgubiti utakmicu, ali je sramota primiti 34 pogotka u 40 minuta. Utakmicu je od samog početka tekla u jednom smjeru, jer su se naši igrači predali prije početka i nisu niti pokušali dati svoj maksimum. Igrači Karlovca su koristili svoju obranu i naše tehničke greške te su većinu golova zabili iz kontri, koje mi nismo niti pokušali spriječiti. Žalosno je to što se nismo niti pokušali boriti protiv vodeće momčadi lige.

RK Maksimir Pastela – RK Ogulin                  15 : 20 (7:9)

Nakon viskog poraza od Karlovca, dečki su imali priliku iskupiti se protiv Ogulina, međutim nisu uspjeli. Prvo poluvrijeme smo igrali gol za gol, ali pred kraj smo dobili isključenje i protivnik se odvojio na dva razlike. Obranu smo igrali previše statično i nedovoljno agrasivno prema vanjskim igračima, koji su nesmetano pucali s devet metara. U nastavak smo krenuli bolje,  te smo odmah izjednačili. Imali smo nekoliko prilika za vodstvo, ali smo sve propustili. Deset minuta prije kraja smo opet izjednačili, ali nismo više imali snge i dovoljno raspoloženih igrača („ozljeda“) da naprave preokret. U ovoj utakmici bolji od ostalih su bili Jurdana i Kolak.

Sastav: Perić, Rakonca, Orešković, Đulabić, Horvat, Letina, Jurdana, Fabijanić, Kolak, Greblički.

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.