12. KRUG 1.HMRKL'96

U 12. krugu 1. HMKRL ugostili smo kvartovskog rivala RK Maksimir i susjednu RK Dubravu

Iako smo ubilježili polovičan rezultat, možemo biti zadovoljni sa 75 minuta igre, a ovih pet  protiv Dubrave nas je stajalo poraza.

RK Dubrava – RK Maksimir Pastela               19:17   (10:8)

Otvorili smo utakmicu s hendikepom od pet pogodaka, ali to je kod naših dječaka uobičajeno obzirom na njihov odnos prema zagrijavanju. Nakon što smo se zagrijali odigrali smo jako dobru utakmicu, ali teško je u četrdeset minuta stići pet pogodaka razlike. Kada smo se probudili počeli smo igrati obranu, a kada igra obrana brani i golman, a Perić je to iskoristio i vratio ekipi sa petnaestak obrana. Trebali smo bolje iskoristiti obranu, ali smo nekoliko kontri uspjeli uprskati prije pokušaja realizacije. Bolji od ostalih na ovoj utakmici su bili Perić i Jurdana.

RK Maksimir Pastela – RK Maksimir             27:10   (15:4)

Utakmicu protiv Maksimira su odigrali dečki koji imaju nešto manju minutažu, te su je jako dobro iskoristili. Vidljivo je i iz samog rezultata da smo odigrali dobru obranu, te smo preko kontri i polu-kontri povećavali vodstvo. Bolji od ostalih su bili rastrčani Letina i Kolak (golman/igrač).

Sastav: Perić, Letina, Kolak, Svetić, Horvat, Jurdana, Rakonca, Đulabić, Fabijanić, Banožić, Orešković, Trener: Mijić

Kutak za edukaciju

Tražilica

VeGo sport

U rujnu 2009. potpisan je ekskluzivni dvogodišnji ugovor s tvrtkom VeGo sport za ekskluzivno opremanje športskom opremom i rekvizitima njemačkog proizvođača Alpas.