2. RUKOMETNI TURNIR "MAKSIMIR McDONALD'S - 2005"

12. i 13.02.2005. u dvorani Martinovka održava se 2. rukometni turnir za mlađe uzraste - dječaci rođeni 1992 i mlađi, uz sudjelovanje 20 ekipa iz Hrvatske i inozemstva. Turnir organiziramo u suradnji sa Zagrebačkim rukometnim savezom. Na našoj stranici ćete moći dobiti sve potrebne informacije vezane uz turnir, kao i raspored odigravanja utakmica do kraja siječnja 2005.

Momčadi koje su se prijavile za turnir:
Zagreb, Poreč, Bjelovar, Livade, Fenix, Dubrava, ZG Dubrava, Maksimir-Pastela, Đakovo, Vrpolje, Gorica, Ivanić, Moslavina, Rudar, Krka Adria Novo Mesto, Sesvete, Dugo selo, Slavijatrans, RŠ Karlovac, Pavleki.

Za sve sudionike turnira su osigurana pića i sendviči, kao i nagrade za najbolje pojedince i ekipe.

Sve upite i informacije i nejasnoće možemo razjasniti ako nam se javite na naš mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt telefoni:
GORAN PERIĆ - 098/9616-959, Fax.: 01/2421-222
MARIO ULAMEC - 091/516-8051
BORIS DVORŠEK - BOTA - 098/203-338

Vidimo se u veljači u dvorani Martinovka.
Sportski pozdrav.


OPĆE O  TURNIRU "MAKSIMIR McDONALD'S 2005"
12. i 13. veljače 2005, dvorana Martinovka, Zagreb

GRUPA A: DUGO SELO, POREČ, PAVLEKI, DUBRAVA, FENIKS
GRUPA B: ZAGREB, RUDAR, SLAVIJATRANS, BJELOVAR, SESVETE
GRUPA C: KARLOVAC, IVANIĆ, GORICA, ZG DUBRAVA, MAKSIMIR-PASTELA
GRUPA D: ĐAKOVO, VRPOLJE, ZAMET, KRKA ADRIA, SAN SPORT

RUKOMETNI TURNIR "MAKSIMIR - McDONALD'S - 2005"

Rukometni turnir "MAKSIMIR - McDONALD'S - 2005" u organizaciji RK MAKSIMIR-PASTELA i Zagrebačkog rukometnog saveza, održati će se u subotu i nedjelju, 12. i 13.veljače 2005. godine u Športskoj dvorani "Martinovka" /Miramarska bb, Zagreb/.

Na turniru pravo nastupa imaju igrači rođeni 1992. i mlađi. Svi igrači moraju imati vjerodostojan dokument za utvrđivanje godišta igrača / đačka knjižica, putovnica ili natjecateljska iskaznica/.

 • Utakmice u grupama se igraju 1 x 25 minuta. Utakmice u razigravanju (četvrtfinala, polufinala, utakmice za 3. mjesto i finala) igraju se 2 x 15 minuta sa 1 minutom odmora u poluvremenu. Isključenja igrača traju 1 minutu. Svaka ekipa ima pravo na jedan time-out.
 • Svaka ekipa može prijaviti 16 igrača u zapisnik.
 • Ako dva ili više klubova osvoje jednaki broj bodova, poredak se određuje na slijedeći način:
 • - u izračun se uzimaju međusobni ishodi klubova o kojima je riječ, a redoslijed se određuje na osnovi osvojenih bodova na tako dobivenoj suženoj ljestvici;
  - ako je broj bodova na tako dobivenoj suženoj ljestvici jednak, bolje je poredan klub koji ima bolju razliku danih i primljenih pogodaka na suženoj ljestvici;
  - ako je razlika danih i primljenih pogodaka na suženoj ljestvici jednaka, bolje je poredan klub koji je postigao više pogodaka.
 • Za sve ostalo vrijede Propozicije natjecanja HRS-a.
 • Za sve ekipe osigurani su sendviči i sokovi.
 • Osigurane su pokali i nagrade za tri prvoplasirane ekipe, te za najboljeg igrača, strijelca i golmana.
 • Sve informacije o turniru možete saznati na www.rkmaksimir-pastela.com
 • Sve ekipe i svi pojedinci, članovi ekipa, prateće osoblje, koji sudjeluju i nastupaju na turniru, sami snose odgovornost za vrijeme putovanja na turnir i sa turnira, te za vrijeme trajanja, te organizatori turnira ne preuzimaju niti ne snose nikakvu odgovornost za bilo kakvu nastalu štetu.
 • Osobe odgovorne za organizaciju turnira: GORAN PERIĆ / 098-9616-959, MARIO ULAMEC /091-5168051/ i BORIS DVORŠEK / 098-203338/.